beoordelingen

Merel


Ik heb meerdere keren nu een shoot gehad bij Mila! Het is leuk om bij haar een fotoshoot te doen en ze geeft goede aanwijzingen! Daarnaast heeft ze veel geduld voor het paard en denk ze goed mee. Erg leuke ervaringen gehad bij haar en het is altijd gezellig. Heb al prachtige foto’s mogen ontvangen en ik hoop dat daar in de toekomst nog veel mooie foto’s aan toegevoegd mogen worden! Zeker een aanrader dus

Isabel


Ik ben super tevreden met mijn foto’s, ik heb nu 3 keer een shoot met Mila gehad en iedere keer zijn er weer mooie resultaten uit gekomen. Ik vind het vooral fijn hoe geduldig Mila is tijdens het foto’s maken!

Famke


Super aardige meid. Neemt de tijd voor de fotos en voor de bewerkingen! Kiest goede momenten voor een foto en heeft mooie nabewerking. Al om al ik ben super tevreden met de fotos!

MichelleMila is een gezellige meid. We hebben een super leuke shoot gehad in de namiddag met mijn paardjes. Ondanks Ulgard nog niet veel geduld heeft zijn er (van beide) super mooie en leuke foto's uitgekomen!

Tara


Ik heb een super fijne shoot gehad! Mila had heel veel geduld als mijn paard even niet meewerkte. Ben nog steeds heel erg blij met de foto’s!

Judith


Ik heb een hele fijne shoot gehad met Mila. Mila had veel geduld met de paarden, ondanks dat ze soms niet helemaal stil bleven staan. Ze heeft alsnog prachtige foto's weten te maken. Ik ben er gigantisch blij mee!

MirtheMila is erg lief en gezellig tijdens de shoot. Kijkt goed mee naar een mooi plaatje en leverd hele mooie foto's. Ik zou haar aan iedereen aanraden

Een beoordeling achterlaten


Hieronder kunt u achterlaten wat u van uw fotoshoot vond, hoe vond u het contact eromheen ? Hoe vond u de foto's achteraf ? de levertijd ?

hieronder kunt u het achterlaten en dit komt dan hierboven te staan voor anderen :).