beoordelingen

Kaja

(Zondag, 11 September 2019

Donderdag, 28 November 2019)Mijn 1e shoot met zonsondergang was fantastisch! Mila was erg aardig. Bij de 2e shoot regende het helaas maar er zijn met veel geduld supermooie foto's uitgekomen. Zeker aan te raden!

Isabel

(Zondag, 15 maart 2020

Donderdag, 16 April 2020

Zaterdag, 13 Juni 2020)


Ik ben super tevreden met mijn foto’s, ik heb nu 3 keer een shoot met Mila gehad en iedere keer zijn er weer mooie resultaten uit gekomen. Ik vind het vooral fijn hoe geduldig Mila is tijdens het foto’s maken!

Famke

(maandag, 11 Mei 2019)


Super aardige meid. Neemt de tijd voor de fotos en voor de bewerkingen! Kiest goede momenten voor een foto en heeft mooie nabewerking. Al om al ik ben super tevreden met de fotos!

Mirthe

(Dinsdag 27 oktober 2020)Mila is erg lief en gezellig tijdens de shoot. Kijkt goed mee naar een mooi plaatje en leverd hele mooie foto's. Ik zou haar aan iedereen aanraden

Sam

(zaterdag, 13 April 2019)


Was een super leuke shoot uiteindelijk geweldige foto's zeker aan te raden

Judith

(Maandag, 23 december 2019)


Ik heb een hele fijne shoot gehad met Mila. Mila had veel geduld met de paarden, ondanks dat ze soms niet helemaal stil bleven staan. Ze heeft alsnog prachtige foto's weten te maken. Ik ben er gigantisch blij mee!

Michelle

(Zondag, 29 December 2019)


Mila is een gezellige meid.

We hebben een super leuke shoot gehad in de namiddag met mijn paardjes.

Ondanks Ulgard nog niet veel geduld heeft zijn er (van beide) super mooie en leuke foto's uitgekomen!

Tara

(Zondag, 1 December 2019 )


Ik heb een super fijne shoot gehad! Mila had heel veel geduld als mijn paard even niet meewerkte. Ben nog steeds heel erg blij met de foto’s!


Een beoordeling achterlaten


Hieronder kunt u achterlaten wat u van uw fotoshoot vond, hoe vond u het contact eromheen ? Hoe vond u de foto's achteraf ? de levertijd ?

hieronder kunt u het achterlaten en dit komt dan hierboven te staan voor anderen :).